Doporučené rozvojové linky DVPP ze Šablon

Začínáte se rozhlížet po kurzech, abyste využili Šablony? Vsaďte na roky prověřenou kvalitu a dejte tomu čas. Jasně se ukazuje, že pro úspěšnou implementaci technologií do výuky a života školy má mnohem větší efekt postupný rozvoj, než se snažit vše vyřešit jednorázovým intenzivním školením. Právě správné rozložení vzdělávání a kombinace různých forem (prezenční kurz, webinář, mentoring) v průběhu roku vám pomůže osvojit si nové pomůcky, získat jistotu v jejich používání a naučit se je zařazovat smysluplně do výuky.

Z naší široké nabídky kurzů jsme pro vás vybrali optimální sestavu pro realizaci v rámci Šablon v oblasti nové informatiky a robotiky, virtuální reality, digitálních kompetencí a interaktivity, ale také výuky cizích jazyků či přírodních věd.

Lze samozřejmě modifikovat dle potřeb školy či doplnit o další kurzy a témata z celkové nabídky. Školení kombinuje různé formy a metody – on-line, prezenční kurzy či mentoring.

 

 

Postupně vám jednotlivé oblasti blíže představíme, anotace jednotlivých kurzů najdete již nyní zde nebo nás kontaktujte na skoleni@avmedia.cz

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů