Upgradujte zdarma na SMART Notebook 23

Aktuální software by měl být samozřejmostí, jak z uživatelského pohledu (nové funkce, vylepšené ovládání), tak z pohledu technického (bezpečnostní hrozby, kompatibilita s operačním systémem). Víme, jaká je realita na školách, ale proč tomu tentokrát věnovat pozornost a přejít na SMART Notebook 23? 

SMART Notebook verze 21.0 a dřívější vyžaduje nyní aktualizaci zabezpečení, nejpozději do 31. prosince 2023. Ale doporučujeme to zbytečně neodkládat. Ideální je provést upgrade přes letní prázdniny a začít školní rok s aktuálním SW.

Proč upgradovat na Notebook 23?

Upgrade na Notebook 23 je zdarma a poskytne lepší ochranu proti bezpečnostním hrozbám, několik nových funkcí a vylepšený uživatelský zážitek. Máte-li aktivní předplatné balíčku SMART Výukového SW, můžete navíc upgradovat na Notebook Plus 23 a využívat plně všechny možnosti SMART. 

Co vám to přinese:

  • Lepší zabezpečení: Notebook 23 nabízí vylepšenou ochranu dat, takže mohou uživatelé pokračovat v používání funkcí Notebooku, které znají a milují.
  • 4K Presenter: Přidávejte a upravujte zvuky, kontrolujte pravopis a přesně umisťujte objekty nebo text s novými nástroji pro zarovnání pro hůadší přípravu a prezentaci lekcí.
  • Hledání obrázků a videí: Notebook nyní obsahuje hledání obrázků a videí, což usnadňuje přidávání interaktivity do vašich lekcí.
  • Bez vodoznaku: Novější verze Notebooku již nemají vodoznak, který se objevuje při používání SMART Notebooku na počítači, který není připojen k interaktivnímu displeji SMART Board. To zpříjemní práci zejméma učitelům, kteří si připravují hodiny ve SMART Nogtebooku doma.

 

Co se stane, pokud neupgradujeme?

Po 31. prosinci 2023 uvidí zákazníci, kteří zůstanou na verzích Notebooku 21.0 nebo dřívějších, chybovou zprávu při otevření Notebooku, i když mají aktivní předplatné SMART Výukového SW. V tomto případě funkce obsažené v Notebook Plus (včetně oblíbených cloudových LAB aktivit) již nebudou k dispozici, právě z důvodu ochrany dat!!!

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů