Provedeme vás robotikou krok za krokem

Rozhodli jste se pro robotické sady VEX nebo nákup právě zvažujete? Prodejem pro nás spolupráce nekončí, provedeme vás robotikou krok za krokem. V rámci nákupu VEX získáváte i zaškolení zdarma (1 sada VEX = zaškolení pro 1 učitele zdarma). Zaškolení probíhá ve třech postupných fázích.  

 

 

Projděte si jednotlivými etapami níže a můžete se směle pustit do výuky robotiky s VEXem. Není nutné mít žádné předchozí zkušenosti s robotikou, zvládnou to i úplní začátečníci. Ale šikovné tipy zde najdou i zkušení programátoři.

 

  1. Videotutorialy – základní seznámení s robotickou sadou VEX (20 min., online)

Videotutorialy VEX 123

Videotutorialy VEX GO

Videotutorialy VEX IQ

 

  1. Webinář – základní zaškolení pro využití ve výuce (2 x 90 min., online)

Výběr termínů a registrace: Vzdělávání - VeŠkole.cz (veskole.cz)

Před webinářem si prosím projděte uvedené videotutorialy, vybalte a nachystejte si podle nich robotickou sadu (nabít, aktualizovat, spárovat…). Při webináři bude lektor na videa navazovat a budete již pracovat s připravenými NABITÝMI sadami. Upozorňujeme, že při webináři není prostor zdržovat se vybalováním či aktualizací, a nebudete-li mít sady připravené, bohužel si nevyzkoušíte kódování a další práci s robotem. Věnujte proto prosím čas přípravě, ať má pro Vás webinář smysl a osvojíte si potřebné dovednosti.  

 

  1. Prezenční kurz – využití robotické sady ve škole (4 x 45 min., prezenčně)

Výběr termínů a registrace: Vzdělávání - VeŠkole.cz (veskole.cz)

Prezenční kurz opět navazuje a dále rozvíjí dovednosti získané v rámci webináře, vysvětluje složitější funkce, a především klade důraz na praktický nácvik.

 

Zapojit VEX do výuky Vám také pomohou připravené metodické materiály a úlohy: Návody - VeŠkole.cz (veskole.cz)

 

V případě dotazů nás kontaktujete na skoleni@avmedia.cz

Přejeme mnoho zajímavých a zábavných hodin s VEXem!

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů