Peníze pro školu máte na dosah ruky

Pomůžeme vám je získat s pomocí výzvy Šablony III

Chtěli byste zmodernizovat výuku na své škole? Poslední šanci máte na jaře 2021 díky dotační výzvě Šablony III. Pokud nevíte, kde začít, stačí se obrátit na nás. Pomůžeme vám zorientovat se a budeme s vámi od plánování rozvahy až po aplikaci dotací ve výuce.

Výzva Šablony III je unikátní šancí, jak můžete finančně podpořit svou školu a obohatit ji o nové výukové prvky, aniž byste museli trávit hodiny času administrativou a odkládat tak jiné záležitosti, které máte na starosti. Šablony III vám přinesou spoustu výhod, mimo jiné: 

  • Vaši žáci si osvojí dovednosti klíčové pro 21. století

  • Získáte peníze z fondů EU bez složité administrativy

  • Zajistíte profesní rozvoj pro své učitele 

  • Získáte přístup k pokročilým výukovým pomůckám 

  • Díky všem těmto vylepšením budou spokojení rodiče a zároveň pozvednete prestiž své instituce

Možná vás napadne, že je zpracování šablon časově náročné, musíte řešit urgentnější záležitosti nebo na to prostě nemáte potřebné znalosti. V takovém případě se můžete spolehnout na naše mnohaleté zkušenosti a expertizu. 

 

AV MEDIA vám se vším pomůže

Při zpracování Šablon III v tom nikdy nebudete sami. Staneme se vašim partnerem a celý proces s vámi projdeme individuálně. Najdeme řešení vašich konkrétních problémů a budeme vám k dispozici, když budete potřebovat poradit nebo něco vysvětlit.

Hned na začátku je klíčové správně sestavit rozvahu, abyste měli o financích přehled hned ze startu. To vám umožní čerpání peněz lépe plánovat a smysluplně je využít. 

Výhodou je to, že nemusíte čekat na konec realizace EUŠ II. Šablony III je možné začít realizovat paralelně za předpokladu, že se realizace nebude překrývat s identickými aktivitami (např. financování asistenta pedagoga paralelně z obou projektů a podobně). 

Povinnou aktivitou Šablon III je projektový den. Pokud si nejste jistí, jak ho uchopit, v rámci projektu vám nabízíme  realizaci na klíč. Dodáme vám náplň dne a vyčleníme lektora, který projektový den ve spolupráci s vašimi učiteli u vás ve škole zorganizuje.

 

Co konkrétně díky Šablonám III získáte

V rámci Šablon III je možné zřídit a financovat hned několik výukových klubů, zajímavé jsou zejména: 

  • Klub zábavné logiky a deskových her

  • Badatelský klub 

  • Klub ICT

Kromě dodání robotických stavebnic pro 1. a 2. stupeň ZŠ a PASCO senzorů k výuce přírodních věd jsme schopní zajistit vám metodické podklady k vedení klubu a proškolit vaše lektory tak, aby s nástroji dokázali efektivně pracovat. A pokud nemáte dostatek počítačů, za pomoci šablony ICT můžeme zažádat i o konvertibilní a dotykové notebooky HP X360.

 

Jak na to a do kdy žádost podat

Žádost o dotaci je nutné podat do konce června. Pokud chcete peníze čerpat už od nového školního roku, musíte to stihnout do března. Tak na nic nečekejte a přihlaste se co nejdřív.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů