Očekávaná bezflashová verze Robotel SmartClass+ je tady!

Robotel vydal dlouho diskutovanou a očekávanou verzi svého softwaru SmartClass+, která již není závislá na Flash Playeru. Verzi jsme otestovali a je možné ji bez problémů začít postupně nasazovat u našich zákazníků. Máte-li službu SW Maintenance, kontaktují vás v nejbližších dnech kolegové ze servisu a domluví s vámi termín upgradu. Nemáte-li tuto službu, obraťte se na svého obchodního konzultanta AV MEDIA. Kromě technického řešení přináší nová verze i další zajímavé novinky.

Na jaké novinky se učitelé mohou těšit? 

Nové funkce:

#1 Rychlá změna audio nebo video podkladů

Pokud učitel potřebuje nahradit v podkladech nový audio nebo videoklip, s nímž mají žáci pracovat, lze to nyní provést kliknutím na symbol "PLUS" nad levým okrajem náhledu klipu a výběrem nového souboru.

Snímek obrazovky 2020-11-27 v 13.37.46

 

#2 kvízová aktivita s výběrem odpovědí – až 100 otázek

Omezení kvízů s výběrem odpovědí bylo maximálně 20 otázek. Nyní je možné mít až 100 otázek (uspořádaných do 5 stran po 20 otázkách). V dolní části obrazovky se po dosažení úrovně 20 otázek zobrazí navigační šipka. Můžete mít až 5 stran po 20 otázkách pro celkem 100 otázek.

 

#3 kvízová aktivita s výběrem odpovědí – import nebo export veškerého textu

Namísto zadávání veškerého textu s pokyny pro žáky, otázkami a odpověďmi s výběrem více možností přímo v šabloně je nyní možné importovat veškerý text z externího textového editoru.

 

#4 lokální sdílení kompletních kurzů

Dříve mohli učitelé sdílet mediální soubory a aktivity se svými kolegy prostřednictvím zdroje Místní sdílené dokumenty. Tato funkcionalita byla nyní rozšířena o kompletní kurzy (např. organizovanou strukturu aktivit), podobně jako jsme schopni sdílet Let's Talk! kurzy angličtiny.

 

#5 volitelná omezení testu

Učitel může blokovat přístup žáků k odevzdanému testu a automatickému vyhodnocování, např. pokud ještě upravuje hodnocení ručně.

 

 

Odstraněné chyby předchozích verzí:

#1 správná identifikace typů aktivit

V tabulce
"Můj výkon" a v panelu "Sdílené dokumenty" učitelů se dříve jednalo o chybu s identifikací aktivit výslovnosti. To je nyní již opraveno:

 Snímek obrazovky 2020-11-27 v 13.38.17 Neváhejte a přejděte na verzi SmartClass+ 5.50!!! Kontaktovat můžete svého regionálního obchodního konzultanta nebo nám napište na robotel@avmedia.cz .

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů