Nakupte SMART Výukový software z ONIV!

Zbývají vám před koncem roku peníze z ONIV? Použijte je na nákup školní licence SMART Výukového sw nebo prodlužte platnost vaší stávající licence.

Balíček zahrnuje desktopovou verzi SMART Notebook a také online prostředí Lumio by SMART (dříve pod názvem SMART Online).

Součástí obou platforem jsou nástroje pro rychlé digitální aktivity SMART lab, včetně hlasování response 2.

 

 

 

SMART Notebook  je software, který využívají tisíce českých učitelů při každodenní výuce již více než 20 let. Obsahuje nástroje pro psaní, kreslení, malování, rýsování, nástroje pro kreslení tvarů, nástroje pro matematiku včetně funkcí, grafů a geometrie, velkou galerii obrázků (u kterých se nemusíte bát autorských práv), bezpečný vyhledávač videí na internetu, nástroj pro záznam cvičení s nahrávkou zvukového komentáře, nebo myšlenkové mapy.

 

Lumio by SMART Prostředí dostupné přes webový prohlížeč, na PC se nemusí nic instalovat. Obsahuje zjednodušené nástroje SMART Notebooku a nástroj doplnění interaktivních aktivit do souborů pdf a ppt. A navíc učiteli přináší prostor pro ukládání úloh a cvičení dostupné z jakéhokoliv počítače (a tabletu) připojeného k internetu. Lumio umožňuje jednoduše žáků sdílet pro samostatnou práci (např. během distanční výuky).

 

AKČNÍ CENA DO KONCE ROKU!

Základní cena licence pro jednoho učitele je 3 328 Kč včetně DPH.

Nyní, s platností do konce roku 2021, vám nabízíme licenci se slevou přes 70%, tedy za 908 Kč včetně DPH.

V případě zájmu o koupi nové licence nebo prodloužení stávající nás kontaktujte na skoly@avmedia.cz

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů