Máte přístup k nejnovějším funkcím SMART Výukového softwaru?

Mají všichni vaši učitelé přístup k nejnovějším funkcím SMART Výukového softwaru? Využijte zbytkových peněz a prodlužte platnost vaší školní licence. Co všechno licence zahrnuje a co se dá s nástroji softwaru ve výuce dělat?

Co je SMART Výukový software? Jedná se o balíček nástrojů pro výuku – SMART Notebook Plus (k instalaci na PC), SMART lab (nástroj pro rychlé vytvoření digitálních učebních aktivit),  SMART reponse 2 (nástroj pro hlasování a testování) a Lumio by SMART (online prostředí). 

 

Co je to to Lumio?

Lumio by SMART je online prostředí, nemusíte nic instalovat, stačí se přihlásit přes webový prohlížeč. Lumio by SMART Vám umožní vytvářet nová cvičení, importovat své existující Notebook, PDF a PPT soubory a doplnit je o interaktivní aktivity, sdílet cvičení a aktivity žákům ve třídě nebo v rámci smíšené výuky nebo jako domácí procvičování.

Začít můžete ihned!

Připravili jsme pro vás průvodce učitele prostředím Lumio, od přihlášení po pokročilé aktivity a sdílení. Vše formou návodných videí na www.smartlumio.cz

 

Akční cena SMART Výukového softwaru 907,50 Kč s DPH za učitelský účet na jeden rok.

Balíčky za zvýhodněnou cenu:

- pro 5 učitelů 4235 Kč s DPH

- pro 10 učitelů 7865 Kč s DPH

- pro 20 učitelů 14520 Kč s DPH

 

V případě zájmu o prodloužení vaší licence, či zájmu o novou licenci nás kontaktujte na e-mailu skoly@avmedia.cz 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů