Chcete začít s realizací Šablon od nového školního roku?

Neotálejte s plánováním! Víme, sotva jste podali žádost a už zase něco... Ale pokud chcete začít s realizací projektu od září, je potřeba si během května/června sednout a naplánovat vše, co potřebujete. Nebojte se, může to být snazší, než si myslíte.

Co je třeba udělat:

1. Objednat potřebné pomůcky 

Pokud je realizace spojena s instalací (např. interaktivní tabule), není s objednávkou na co čekat - kapacity prázdninových termínů se rychle plní. Ale ani u drobnějších pomůcek (typicky robotické sady VEX, ClassVR brýle, počítače aj.) neotálejte. Vzhledem k dodacím lhůtám výrobců byste pak mohli na pomůcky zbytečně čekat... I když se samozřejmě snažíme držet dostatečné skladové zásoby, zájem škol i nás někdy překvapí ;-) 

2. Naplánovat školení

Přípravný týden není nafukovací :-D Navíc se jasně ukazuje, že pro úspěšnou implementaci technologií do výuky a života školy má mnohem větší efekt postupný rozvoj, než se snažit vše vyřešit jednorázovým intenzivním školením. Právě správné rozložení vzdělávání a kombinace různých forem (prezenční kurz, webinář, mentoring) v průběhu roku pomůže vašim učitelům osvojit si nové pomůcky, získat jistotu v jejich používání a naučit se je zařazovat smysluplně do výuky.

 

Pokud jste s námi již "vyplňovali kalkulačku", resp. udělali rozvahu projektu, základ plánu máte hotový. Většinou jste si s našimi konzultanty už vyjasnili, co budete potřebovat. Stačí se tedy na ně opět obrátit a doladit detaily. Nemáte-li takto připravené, nevadí - kontaktujte nás a projdeme společně vámi zvolené Šablony a vše naplánujeme: skoly@avmedia.cz  

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů