"7 návyků" ve škole

Milé paní ředitelky, vážení ředitelé, kolegyně a kolegové ve vzdělávání! Přinášíme Vám 2 pozvánky na akce společnosti Franklin Covey určené speciálně pro vedení škol.

 

Rádi bychom Vám připomněli možnost účasti na otevřeném semináři „7 návyků vysoce efektivních lidí“, jenž přinesl již tisícům účastníků v ČR a SR dobré změny do osobního i pracovního života. Jedná se  o 2 + 2 dny, seminář se koná 9. - 10. 3. a 13. - 14. 4. 2016 v Hotelu - Zámku Berchtold.

Pro pracovníky škol je sjednána sleva, místo 31 400 za všechny 4 dny a profil 360 činí cena za zaměstnance školy 20 000 Kč, přihlášku naleznete zde: http://www.franklincovey.cz/rozvojove-programy-a-seminare/7-navyku-skutecne-efektivnich-lidi/?termId=198 .

  

Přijeďte se podívat do Základní školy Pohádka v Hradci Králové ve čtvrtek 28.dubna 2016 na tzv. DEN LEADERSHIPU, kde Vám od 13 hodin sami žáci představí program I ve mně je lídr , tj. jak se využívá 7 návyků v kultuře školy. Diskuze s učiteli a vedením Vás samozřejmě nemine. Kapacita bude omezena, hlaste se prosím emailem na ondrej.barta@franklincovey.cz .

 

Kromě výše uvedeného se letos z naší strany můžete těšit na sníženou cenu akreditovaného programu I ve mně je lídr, nabídku pracovních sešitů pro mateřské školy a školní třídy v českém jazyce, programy pro střední školy, rodiče a teenagery. Než začne jaro, seznamte se s našimi výsledky na školách, kromě studií v Maďarsku Vás také rádi seznámíme s pozitivními výsledky v naší pilotní škole.

  

Za tým Franklin Covey zdraví

Mgr.Ondřej Bárta
manažer programu I ve mně je lídr
ondrej.barta@franklincovey.cz
+420 739 073 178

 

 

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů