Nalezeno 23 výsledků

Telecí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 17.09.2012

Dělení hovězíhoý ročník masa a jakostní třídy pro obor kuchař - číšník, druh

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: Prezentace v PowerPointu.

Tržní části hovězího masa pro obor kuchař - číšník, druhy ročník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Posuzování jakosti jatečného masa pro druhý ročník oboru kuchař - číšník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Jatečné maso pro druhý ročník oboru Kuchař - číčník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Vady jatečného masa pro druhý ročník oboru kuchař - číník

Datum vložení: 14.09.2012

Použití kuchyňského náčiní

Datum vložení: 10.04.2012

Poznámka hodnotitele: zdroj ze školení
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů