Nalezeno 13 výsledků

Kozí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Skopové maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Tržní části vepřového masa a vepřového sádla pro obor kuchař - číšník, druhy ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Vepřové maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník, potraviny a výživa

Datum vložení: 09.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Dělení telecího masa a vnitřností pro obor kuchař - číšník, druh

Datum vložení: 09.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Hovězí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 30.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Telecí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 17.09.2012

Dělení hovězíhoý ročník masa a jakostní třídy pro obor kuchař - číšník, druh

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: Prezentace v PowerPointu.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů