Nalezeno 23 výsledků

Vysvětluje základní směry řezání dřeva

Datum vložení: 31.03.2013

Poznámka hodnotitele: SNB12 - Metodika efektivního zapojení interaktivní tabule do výuky - zdroj (výstup) ze školení
Základní směry řezání dřeva
SMART Notebook/SMART Notebook 11

3 cvičení pro procvičení znalostí o vláknech pro výrobu textilií

Datum vložení: 18.03.2013

Poznámka hodnotitele: Zdroj ze školení SNB12
SMART Notebook/SMART Notebook 11

Kozí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Skopové maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Tržní části vepřového masa a vepřového sádla pro obor kuchař - číšník, druhy ročník

Datum vložení: 28.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PowerPointu

Vepřové maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník, potraviny a výživa

Datum vložení: 09.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Dělení telecího masa a vnitřností pro obor kuchař - číšník, druh

Datum vložení: 09.10.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Hovězí maso pro obor kuchař - číšník, druhý ročník

Datum vložení: 30.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů