Učíme se angličtinu lépe!

Základní škola, Liberec, ul. 5. května již tři roky vyučuje cizích jazyky v multimediální učebně od AV MEDIA Systems.

Již od třetího ročníku navštěvují žáci naši nejmodernější multimediální učebnu, ve které mají možnost se co nejvíce rozvíjet v mluvené angličtině. Pomáhá jim k tomu program od Robotelu, ve kterém se učí pracovat s vlastní chybou a pracovat individuálně na svém rozvoji dle svého tempa a schopností.  


Při nacvičování rozhovorů či samostatného přednesu dětem pomáhá nahrávací zařízení s velmi kvalitními sluchátky s mikrofonem. Učitel také díky programu Smart Class+ sleduje jejich práci zpovzdálí, aniž by někoho přímo rušil. Může se věnovat skupině dětí, které pomoc potřebují a ostatní tím vůbec neruší. Žáci nejsou tak stresováni veřejným upozorňováním na chyby před celou třídou.  


Nahrávání je opravdu oblíbenou činností, které se ukládá přímo do školního účtu toho konkrétního žáka. Po vyslechnutí vlastní nahrávky se vždy naskytne prostor pro vlastní hodnocení a práci s chybou. Při takových činnostech není ani potřeba používat prostředky vnější motivace např. v podobě známek. Děti se chtějí rozvíjet samy a mluvit anglicky co nejlépe. Vždy se při poslechu vlastního mluveného projevu těší, že už příště bude jejich angličtina plynulejší, s menším počtem chyb, zkrátka lepší. 


Není nad motivované a spokojené žáky! 

 

GALERIE:

Multimedialni_ucebna
Multimedialni_ucebna_1
Multimedialni_ucebna_2
Multimedialni_ucebna_3

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů