Upgrade SMART Notebook za jedinečnou cenu!

Používáte starší verzi SMART Notebook? Kupte si nyní upgrade na verzi 2014 za speciální cenu 990 Kč !

Upgrade na verzi SMART Notebook 2014 vám umožní přístup k nejnovějším funkcím, které vám pomohou jednoduše zapojit žákovská zařízení do výuky (tablety, notebooky i chytré telefony)

 

 

Kdy byste měli o přechodu na SMART Notebook 2014 uvažovat?

1)      Pokud chcete zapojit žáky do výuky pomocí stolních nebo přenosných počítačů, tabletů nebo chytrých telefonů.

  •  Nástrojem pro hlasování z jakéhokoliv zařízení s prohlížečem internetu je SMART Response VE, který vám umožní rychle získat přehled o pochopení probrané látky formou hromadného hlasování s okamžitý grafický zobrazením výsledků nebo testem, kdy každý odpovídá svým tempem a odpovědi odesílá po dokončení testu. SMART Response VE umožňuje odpovědi ano/ne, pravda/nepravda, výběr jedné nebo více možností a také číselnou a slovní odpověď. SMART Response VE byl dříve dostupný za poplatek, nyní je zdarma součástí SMART Notebook 2014.
  • Nástrojem pro podporu diskuze, sdílení nápadů a zpětnou vazbu je XC Collaboration pro SMART Notebook™. Žáci mají možnost odeslat  svou odpověď nebo názor formou krátkého textu, který se zobrazí celé třídě na stránce v prostředí autorského programu SMART Notebook™. Učitel může odpovědi třídit a seskupovat. XC Collaboration ve verzi Basic je zdarma součástí SMART Notebook 2014.

2)      Pokud chcete zatraktivnit výuku matematiky a stávající nástroje SMART Notebook nesplňují vaše představy.

  •  Nástrojem pro výuku matematiky je Matematika GeoGebra, který je zdarma součástí SMART Notebook 2014.

3)      Pokud chcete doplnit digitální učební materiály o 3D modely předmětů, budov nebo interaktivní 3D modely.

  • Nástrojem pro vkládání, ovládání a popisování 3D objektů je aplikace SMART Notebook 3D Nástroje, který vám umožní vložit 3D objekt, otáčet ho v prostoru a použití nalepovací popisky, které i při otáčení objektem zůstávají uchycené na přesném místě objektu. 3D nástroje byly dříve dostupné za poplatek, nyní jsou zdarma součástí SMART Notebook 2014.

 

 

Podmínky:

Cena je platná pro licenci na jeden SMART Board. Běžná cena je 1 513 Kč (včetně DPH)

 

V případě zájmu nás kontaktujte na smartboard@avmedia.cz nebo na telefonu 466 510 825

 

Bližší informace o novém licencování najdete v tomto článku http://www.veskole.cz/clanky/co-prinasi-smart-notebook-2014-a-jak-ho-ziskat

 

Možnosti aktualizace starší verze SMART Education Software na aktuální verzi najdete v příloze tohoto článku.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů