Co přináší SMART Notebook 2014 a jak ho získat?

Nejnovější verze SMART Notebook právě vychází a přináší řadu vylepšení a nových funkcí.

V nové verzi SMART Notebook najdete nové funkce, zejména k zapojení žákovských zařízení do výuky, které byly v minulosti dostupné zvlášť a za poplatek.

  • SMART Response VE umožňuje rychle získat přehled o pochopení probrané látky formou hromadného hlasování s okamžitým grafickým zobrazením výsledků nebo testem, kdy každý odpovídá svým tempem a odpovědi odesílá po dokončení testu. SMART Response VE umožňuje odpovědi ano/ne, pravda/nepravda, výběr jedné nebo více možností a také číselnou a slovní odpověď.
  • XC Collaboration pro SMART Notebook™ nabízí větší zapojení žáků s pomocí žákovských zařízení a interaktivní tabule SMART Board®. Umožňuje žákům zapojit se do diskuze posíláním odpovědí, nápadů formou textových odpovědí, anebo obrázků z jejich mobilních zařízení, které se zobrazí celé třídě na stránce v prostředí autorského programu SMART Notebook™.
  • SMART Ink – nástroj pro ručně psaný text v aplikacích a software nástrojí dalších výrobců
  • 3D Nástroje – nástroj pro zobrazení a ovládání 3D objektů
  • Matematika GeoGebra – nástroje pro výuku matematiky

Licencování SMART Notebook 2014

S příchodem autorského nástroje SMART Notebook 2014 se mění licenční podmínky. Existují dva typy licencí, které Vám umožňují si vybrat způsob, který lépe odpovídá Vašim potřebám a možnostem.

- SMART Notebook Classroom

Tato licence je součástí dodávky společně s interaktivními produkty SMART (SMART Board, SMART Podium, SMART Table) a lze ji také samostatně zakoupit pro interaktivní zařízení jiného výrobce. Licence umožňuje aktivovat software SMART Notebook až na 4 počítačích a pokrýt tak počítač ve třídě, počítač učitele, na které vytváří přípravy do hodiny, ať už se jedná o počítač školy nebo soukromý počítač učitele. Součástí této licence je bezplatný přístup k novým verzím software po dobu jednoho roku.

- SMART Notebook Site

Tato licence pokrývá všechny počítače školy, všechny soukromé počítače učitelů a žáků po dobu působení na škole a také všechna interaktivní zařízení SMART Technologies a jiných výrobců. Cena je stanovena za jednu třídu a při pořízení licence Site je potřeba cenu za třídu násobit celkovým počtem tříd. Součástí této licence je bezplatný přístup k novým verzím software po dobu jednoho roku.

SMART Notebook Advantage

Program údržby softwaru a technické podpory k autorskému nástroji SMART Notebook. Součástí dodávky sw SMART Notebook (obou licencí) je bezplatný přístup k aktualizacím, novým verzím sw a technické podpoře po dobu jednoho roku. Během tohoto roku má škola možnost vstoupit do programu Advantage nebo zůstat u aktuální verze sw SMART Notebook a používat ji bez omezení dále.

Proč vstoupit do programu SMART Notebook Advantage?

  • získáte přístup k novým verzím SMART Notebook
  • získáte doplňky SMART Notebook, které byly dříve zpoplatněné zvlášť
  • získáte jasný přehled o investicích do sw a možnost jednoduše plánovat investice na další roky 

Jak tedy získat SMART Notebook 2014?

1)      Období do 31.12. 2013

Zdarma můžete nainstalovat a používat SMART Notebooku 11. Pokud chcete používat SMART Notebook 2014 je nutné zakoupit upgrade v ceně 1512,50 Kč včetně DPH.  

2)      Období  mezi 1. lednem 2014 a 14. dubnem 2014?

Nejnovější verzi SMART Notebook 2014 můžete získat po registraci tabule na stránkách výrobce http://www.smarttech.com/us/Product+Registration. Produktový klíč na SMART Notebook 2014 vám přijde na zadanou emailovou adresu.

3)      Období po 15. dubnu 2014?

Nejnovější verzi SMART Notebook 2014 získáváte automaticky. Produktový klíč najdete na faktuře k interaktivní tabuli SMART Board

 

Instalace SMART Notebook. Kde SMART Notebook získat?

SW SMART Notebook (nejnovější i starší verze) můžete stáhnout ze stránek výrobce - http://www.smarttech.com/Home+Page/Support/Browse+Support/Download+Software.

Ve všech případech získáváte licenci SMART Notebook Classroom, která vám umožní aktivaci sw až na 4 počítačích a je vázána na tabuli SMART Board. Pokud chcete využívat sw SMART Notebook na více počítačích nebo na interaktivních tabulích jiných výrobců, i pro vás máme řešení. Kontaktujte prosím obchodního konzultanta ve vašem regionu - http://www.avmedia.cz/skoly/mapa-regionalniho-pokryti.html.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů