Zveme vás na Svět knihy 2018

Chcete vidět výukové 3D modely a vyzkoušet si práci s interaktivními učebnicemi na multidotykovém displeji? Zajímáte se o možnosti testování a evaluace žáků? Hledáte pro své děti online procvičování? Přijďte si všechno prohlédnout a vyzkoušet na stánek FRAUS během veletrhu Svět knihy.

Stánek je otevřený všem zájemcům o moderní přístup k výuce. Najdete zde především učebnicovou nabídku Nakladatelství Fraus, která zahrnuje učebnice a doplňky pro základní, střední i jazykové školy. Na slavnostním křtu zde budou představeny nové učebnice pro 1. třídu. Díky doprovodné výstavce na téma Jak se dělá učebnice získáte představu o tom, co všechno vzniku takové učebnice předchází a o jak náročnou, ale krásnou práci se jedná. Prohlédnout si budete moci i naše další novinky.

Milovníky moderních technologií jistě zaujmou jedinečné 3D modely, které jsou součástí nových učebnic přírodopisu, fyziky nebo chemie. Modely si lze díky unikátní aplikaci FRAUS 3D zdarma zobrazit a prohlížet v mobilních zařízeních. 

Přímo na stánku si můžete díky zařízení zapůjčenému od AV MEDIA vyzkoušet práci na interaktivním displeji. Třeba si proklikat interaktivní učebnice nebo online procvičování na novém portálu Škola s nadhledem. 

Pokud se zajímáte o možnost testování a srovnávání znalostí žáků, pak byste neměli minout prezentaci vzdělávacího portálu Fred. Portál je velkým pomocníkem učitelům při výuce. Lze ho využívat jako zdroj kvalitních výukových materiálů a jako platformu pro přípravu výuky, sdílení obsahu s kolegy a komunikaci se žáky. Nově ale nabízí i nástroj pro testování žáků a vyhodnocování výsledků testů.

Testování žáků se dlouhodobě věnuje i společnost Kalibro Projekt. Na stánku se můžete nejen dozvědět více o možnostech plošných dotazníkových šetření a srovnávacích testů, ale dokonce si tyto vzorové testy prohlédnout nebo i cvičně vyplnit.

Zkrátka nepřijdou ani děti, na které čeká řada zajímavých aktivit, soutěží a her.

Srdečně vás zveme a budeme se těšit na viděnou od 10. do 13. května na Výstavišti Praha.

 

Bližší informace o programu na stánku FRAUS najdete na www.fraus.cz.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů