Cizí jazyky očima garanta školení

V dnešním světě se bez znalosti cizích jazyků neobejdeme. Angličtina se stala jakýmsi esperantem současnosti a potřeba znát více než jeden cizí jazyk, je ze všech stran více než žádaná.

Já a můj tým zkušených pedagogů a nadšenců, jsme pro vás připravili následující školení, které vám pomůžou lépe využívat technických prostředků a ukáží nové trendy vzdělávání v oblasti cizích jazyků.  

Jedná se o tato školení:

Ukážeme vám gamifikace ve vzdělávání, na kterou je odborníkem Mgr. Jan Juříček (ZŠ Strossmayerovo náměstí, Praha), metodu CLIL (jak obsahově a jazykově integrovat cizí jazyk v nejazykových předmětech), kterou pro vás zpracovaly kolegyně Mgr. Martina Körberová a Mgr. Dalimila Mališová (ZŠ generála Zdeňka Škarvady, Ostrava) a v neposlední řadě vás Mgr. Roman Kopecký
(ZŠ B. Němcové Jaroměř), provede světem online učebnic (Nakladatelství Fraus, Oxford Univerzity Press), výukových aplikací a vzdělávacích softwarů (SMART Výukový software aj.). Rovněž se účastníci školení seznámí s technickou podporou pro classroom management ve výuce.

Školení je zaměřeno na rozvoj dovedností, znalostí a kompetencí
v daných tématech a na využívání efektivních vyučovacích metod
v oblasti výuky cizích jazyků na 1. i 2. stupni ZŠ. 

Těšíme se na vaši účast!

Garant školení Mgr. Miroslav Půža, Ph.D. (Katedra slavistiky, UHK)
a jeho tým

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů