Nalezeno 13 výsledků

Tržní části hovězího masa pro obor kuchař - číšník, druhy ročník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Posuzování jakosti jatečného masa pro druhý ročník oboru kuchař - číšník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Jatečné maso pro druhý ročník oboru Kuchař - číčník

Datum vložení: 17.09.2012

Poznámka hodnotitele: prezentace v PPT

Vady jatečného masa pro druhý ročník oboru kuchař - číník

Datum vložení: 14.09.2012

Technologie přípravy moučníků pro obor Kuchař - číšník , třetí ročník

Datum vložení: 31.07.2012

Poznámka hodnotitele: výklad pro žáky ve wordu

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů