Zástupci škol se sešli v budově Krajského úřadu Středočeského kraje

Středočeský kraj uspořádal setkání škol zapojených do projektu „Modernizace škol zřizovaných Středočeským krajem“, na který získal grant z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu EHP.

Cílem setkání, kterého se zúčastnilo 90 škol zřizovaných Středočeským krajem (54 středních škol a 36 základních škol), byla výměna zkušeností a praktických dovedností uživatelů multimediální didaktické techniky získané v rámci projektu. Každá škola zapojená do projektu získala v roce 2010 interaktivní tabuli s ozvučením včetně příslušenství, počítač včetně softwaru, data-video projektor, digitální vizualizér, videorekordér a uzamykatelnou skříňku na techniku do jedné „nepočítačové“ učebny.

Účastníci byli s podobou akce i dlouhého celodenního programu spokojeni a věří, že jim tento workshop a přednášky do budoucna přinesou zkvalitnění výuky za pomoci nejmodernějších pomůcek.





Zdroj: http://www.kr-stredocesky.cz/portal/aktuality/zastupci-skol-se-sesli-v-budove-krajskeho-uradu-stredoceskeho-kraje.htm?pg=1

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů