SmartClass verze 7: nový vzhled, nové funkce - čas na upgrade!

S nadšením představujeme SmartClass verze 7 s jeho svěžím a elegantním vzhledem, který posouvá výukovou platformu SmartClass a celou jazykovou laboratoř Robotel na další úroveň. Níže naleznete ty nejzajímavější novinky.

Pokud jste správce jazykové učebny, kompletní přehled změn a oprav v nové verzi najdete zde.

Modernizované a přehlednější uživatelské rozhraní

Softwarové prostředí pro modul LIVE i HUB prošlo kompletní grafickou proměnou. Čistší a přehlednější design s názornými ikonkami i popisky usnadní učiteli orientaci v softwaru, ať už vytváříte nové aktivity, přiřazujete složky nebo kontrolujete práce studentů. Obě prostředí vypadají navíc nyní podobně, takže práce v nich je jednotná a více intuitivní a nemusíte přemýšlet, ve kterém modulu zrovna jste.

SmartClass 7.0: Nový vzhled, stejná skvělá platformaSmartClass 7.0: Nový vzhled, stejná skvělá platforma

Aktualizovaný panel hodnocení učitelů

Když už mluvíme o kontrole studentských prací, hodnoticí panel se také dočkal tolik potřebné aktualizace. Nyní je k dispozici jedno tlačítko "uložit", které umožňuje zachytit vaši písemnou i mluvenou zpětnou vazbu. Vyberte práci studenta, kterou chcete ohodnotit, kliknutím pomocí šipek nebo pomocí rozbalovacího seznamu studentů.

SmartClass 7.0: Nový vzhled, stejná skvělá platforma

 

Možnost zkoušet cvičení "Znovu"

Učitelé mají nyní možnost povolit studentům možnost opakování pro jakoukoli automaticky hodnocenou aktivitu, ať už se jedná o aktivitu vytvořenou učitelem, nebo cvičení z digitálních cvičebnic SmartClass. Před přiřazením aktivity studentům jednoduše klikněte na "Povolit opakování studenta". To dává studentům větší svobodu a kontrolu nad vlastním učením a pokrokem. Nezapomeňte, že jednotlivým studentům můžete umožnit opakování konkrétní aktivity z panelu hodnocení.

SmartClass 7.0: Nový vzhled, stejná skvělá platforma SmartClass 7.0: Nový vzhled, stejná skvělá platforma

 

Doplňovačka s mluveným slovem a umělou inteligencí 

Vzali jsme „Doplňovačku“, oblíbenou aktivitu studentů (i učitelů), a ozvláštnili ji. Místo psaní odpovědí na klávesnici mohou nyní studenti své odpovědi namluvit. Tuto možnost povolíte kliknutím na "Vyslovit odpovědi" před přiřazením aktivity studentům. To přidává další příležitost, aby si studenti více procvičili nejen gramatiku, ale i mluvení a získali okamžitou zpětnou vazbu díky podpoře umělé inteligence.

SmartClass 7.0: New look, same great platformSmartClass 7.0: New look, same great platform

Ovládací panel učitele: vylepšený vzhled a chování

Instruktáž a podpora studentů je nyní snazší díky novým ikonám a názorným šipkám, které vás informují o tom, kdo během živé výuky vysílá/přijímá. Tlačítka jsou zabarvená, když jsou aktivní, a další možnosti nastavení byly revidovány tak, že ovládání je nyní mnohem přehlednější a intuitivnější. 

SmartClass 7.0: New look, same great platform

  

WEBINÁŘ

S novinkami se můžete seznámit naživo a zeptat se na vše, co vás zajímá, lektora Jakuba Fischera a Robotel specialisty Petra Hendricha na webináři 9. dubna - informace a registrace zde.

Případně první ochutnávku najdete ve videu Lindsey z Robotelu (v angličtině):

 

JAK NOVOU VERZI ZÍSKAT:

Ozvěte se na robotel@avmedia.cz a domluvíme postup a termín aktualizace. Pokud máte uzavřenou tzv. SW Maintenance, samotná verze 7 je zdarma, hradíte pouze provedení upgradu technikem (lze případně řešit i vzdáleně).

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů