SMART Lumio Spark

V Lumiu se nyní nově objevila záložka Sdílené knihovny, která po vás vyžaduje předplatné Spark. Pokud ve škole intenzivně spolupracuje na tvorbě příprav větší množství učitelů, je možné doobjednat. Jinak ji ale nepotřebujete, v rámci standardního předplatného balíčku SMART Výukového softwaru máte plný přístup ke cloudovému prostředí Lumio a všem zdrojům, šablonám a aktivitám a učitelé si mohou jednoduše sdílet prostřednictvím odkazů.   

 

 

Sdílené knihovny

Sdílené knihovny jsou vyhrazené pro vytváření a sdílení lekcí s kolegy. Podobně jako v při práci na SharePointu, One Drive či Google disku můžete lekci nasdílet nejen pro čtení, ale i k úpravám a společně pak zasahovat a provádět změny v dané lekci.

 

Knihovna organizace

Díky Knihovně organizace získáte snadný přístup k synchronizovaným zdrojům vaší školy, městské části nebo jiné organizace.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů