Provedeme vás šablonami

Ještě jste se EU šablonám nevěnovali? Nevíte, kde začít? Zdá se vám těch pokynů a omezení mnoho? Pomůžeme Vám si informace utřídit a ukážeme cestu, jak jednoduše a správně uvažovat. Na co nezapomenout, než stanovíte směr a cíl.

AV MEDIA společně s českými školami mění způsob výuky již téměř 25 let. Máme zkušenosti s administrací a koordinací velkých projektů v rámci Výzvy 51, 57, spoluprací se školami v rámci ROP projektů aj. a samozřejmě s námi školy úspěšně prošly i prvními šablonami EU Peníze školám. Projdeme s vámi potřeby právě vaší školy a pomůžeme vám připravit koncept rozvoje a využití projektu šablon co nejlépe.

Šablony jsou velkou příležitostí, jak zaplatit vybrané pozice na škole, jak správně vybrat kurzy DVPP a rozvrhnout peníze na vzdělávaní pedagogů v klíčových kompetencích. Ukážeme vám, že šablony umožňují financovat i nákup pomůcek, které jsou z běžných prostředků školy hůře řešitelné. Není to složité a my vám ukážeme, že se to dá krásně zvládnout s jediným cílem: aby technologie ve výuce na vaší škole přinášely skutečnou motivaci žákům a radost pedagogům!


Pro nezávaznou konzultaci nebo již konkrétní otázky či nabídku kontaktujte svého regionálního konzultanta AV MEDIA.

 

Oblasti DVPP, které vám AV MEDIA může pomoci pokrýt:

 

Projektová podpora:

 

Pro nezávaznou konzultaci nebo již konkrétní otázky či nabídku kontaktujte svého regionálního konzultanta AV MEDIA.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů