Připravený obsah pro jazykové laboratoře Robotel

Máte jazykovou učebnu SC+ Robotel a hledáte hotový obsah? Hledáte inspiraci a potřebujete pomoct s rozjezdem učebny na vaší škole? Od nového školního roku můžete využít sady hotových úloh pro ZŠ, SŠ a gymnázia připravených našimi lektory.

Náš tým lektorů v AV MEDIA pro vás připravuje sady hotových úloh/aktivit pokrývající výuku angličtiny a němčiny na ZŠ, SŠ a gymnáziu. Obsahově i tematicky vycházíme z nejpoužívanějších učebnic řady Oxford, Cambridge a Klett. 

Úlohy se snažíme zaměřit především na rozvoj komunikačních, poslechových a výslovnostních dovedností, ale nebudou chybět ani úlohy zaměřené na procvičení gramatických jevů. Cílem je vytvořit takový podpůrný materiál k učebnicím, který dodá učitelům motivaci k využívání jazykové učebny Robotel. Úlohy jsou rozdělené po jednotlivých ročnících. Nezapomněli jsme ani na úlohy zaměřené na přípravu studenta k maturitní zkoušce z jazyka.

Učitel tedy může využít již hotových příprav a ty v jazykové laboratoři jen spustit. Pokud bude chtít, může samozřejmě po stažení přípravu editovat dle svých potřeb. 

První vlnu obsahu budeme zveřejňovat v posledním týdnu v srpnu v rámci webináře, na kterém sás seznámíme s celým obsahem. Termín webináře je naplánován na úterý 25.8 v 18:00 hod. Přihlašovat se můžete již nyní zde na portále. A to nejlepší na konec: vše bude ZDARMA ke stažení na cloudu SmartClass+. Během školního roku budeme navíc obsah dále rozšiřovat.

 

Za tým autorů 

Jakub Fischer

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů