Od prváku k maturitě – matematika s nadhledem (vzorky zdarma)

Získejte zdarma až 5 vzorků nové hybridní učebnice středoškolské matematikyNa každé stránce jsou umístěny unikátní kódy, které umožňují rychlý přístup k dalším, na probíranou látku přímo navazujícím interaktivním cvičením a testům na portále Škola s nadhledem. Student tak může průběžně opakovat a procvičovat po celou dobu přípravy k maturitní zkoušce.

 

Na portálu www.skolasnadhledem.cz můžete procvičovat kompletní obsah středoškolské matematiky, a to ve dvou úrovních. Na každé stránce učebnice jsou umístěny unikátní kódy, které umožňují rychlý přístup k dalším, na probíranou látku přímo navazujícím interaktivním cvičením a testům. Student tak může průběžně opakovat a procvičovat po celou dobu přípravy k maturitní zkoušce. Portál www.skolasnadhledem.cz můžete využívat i v případě, že škola používá jiné učebnice. Výhoda našich nových učebnic však samozřejmě tkví v tom, že jsou cvičení a testy na portále přímo provázané s procvičováním v tištěných učebnicích pomocí unikátních kódů.

 

 

 

Máte zájem o zaslání vzorků zdarma? Stačí vyplnit přihlašovací formulář.

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů