Nenechte si utéct nové Šablony OP JAK

Ještě jste se do nových Šablon nepustili a váháte, zda do nich vůbec vstupovat? Neváhejte, rozhodně to má smysl a byla by škoda nabízené peníze nevyužít! Především ale podpoříte zavedení nové informatiky a digitální kompetence do výuky a využití techniky, kterou jste pořídili z NPO. Pokud nevíte, kde začít, stačí se obrátit na nás. Pomůžeme vám zorientovat se a budeme s vámi od plánování rozvahy až po aplikaci dotací ve výuce.

Výzva Šablony I z OP JAK je příležitostí, jak můžete finančně podpořit svou školu a obohatit ji o nové výukové prvky či podpořit aktuální zavíádění nové informatiky, aniž byste museli trávit hodiny času administrativou a odkládat tak jiné záležitosti, které máte na starosti. Oproti předchozím vlnám došlo ještě ke zjednodušení vykazování a dokládání výstupů. Šablony vám přinesou spoustu výhod, mimo jiné: 

  • Vaši žáci si osvojí dovednosti klíčové pro 21. století

  • Získáte peníze z fondů EU bez složité administrativy

  • Podpoříte zavedení nové informatiky a digitální kompetence do výuky

  • Zajistíte profesní rozvoj pro své učitele - např. podpoříte využívání vybavení získaného v rámci IROP projektů

  • Získáte přístup k pokročilým výukovým pomůckám 

     

Možná vás napadne, že je zpracování šablon časově náročné, musíte řešit urgentnější záležitosti nebo na to prostě nemáte potřebné znalosti. V takovém případě se můžete spolehnout na naše mnohaleté zkušenosti a expertizu. 

  

AV MEDIA vám se vším pomůže

Při zpracování Šablon v tom nikdy nebudete sami. Staneme se vašim partnerem a celý proces s vámi projdeme individuálně. Najdeme řešení vašich konkrétních problémů a budeme vám k dispozici, když budete potřebovat poradit nebo něco vysvětlit.

Hned na začátku je klíčové správně sestavit rozvahu, abyste měli o financích přehled hned ze startu. To vám umožní čerpání peněz lépe plánovat a smysluplně je využít. 

 

Více o Šablonách

 

Jak na to a do kdy žádost podat

Žádost o dotaci je nutné podat do 28. dubna. Tak na nic nečekejte a přihlaste se co nejdřív.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů