Inovujte své hodiny cizích jazyků

Představujeme nové hybridní pracovní sešity 3v1. Sešity jsou výjimečné tím, že obsahují unikátní kód, díky kterému získáte okamžitý přístup k online cvičení a k audionahrávkám pro žáky.

Příkladem takového sešitu je naše novinka – hybridní pracovní sešit 3v1 Deutsch mit Max neu + interaktiv 1. Tento pracovní sešit přináší bonus v podobě dalšího procvičování k učebnicové řadě Deutsch mit Max neu + interaktiv, která je určena pro výuku německého jazyka na 2. stupni ZŠ. Sešit si můžete prohlédnout na www.ucebnice.fraus.cz.

 

Kromě pracovního sešitu lze k dalšímu procvičování zdarma využít také:

  • WordTrainer FRAUS – mobilní aplikaci k procvičování slovíček
  • online procvičování a audionahrávky pro žáky na Škole s nadhledem
  • pracovní listy a další materiály pro přípravu na vyučování pro učitele na portálu Fred

Procvičování a nahrávky zdarma na Škole s nadhledem
Na Škole s nadhledem najdete procvičování a testy kromě němčiny také k angličtině, francouzštině a ruštině. Po dokončení cvičení žák ihned dostává zpětnou vazbu. Veškerý obsah portálu Školy s nadhledem je k dispozici zdarma a bez registrace.

Materiály pro učitele na portálu Fred
Pro výuku cizích jazyků i dalších předmětů je vám k dispozici také vzdělávací portál Fred – online pomocník pro učitele, který nabízí velké množství doplňkových materiálů do výuky, pracovních listů, interaktivních cvičení či videí s rodilými mluvčími.

 Vyzkoušejte například do výuky zakomponovat video osvětlující rozdíly mezi britskou a americkou angličtinou nebo video v ruštině popisující plány studentů na prázdniny, doplněné o pracovní list.

 

Učte (se) cizí jazyky a nechte se inspirovat!

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů