Zveme Vás na konferenci SMART Klub nejen pro MŠ

SMART Klub nejen pro MŠ je již tradiční konferencí zaměřenou na sdílení zkušeností s interaktivní výukou a představující technologické novinky pro výuku v předškolním vzdělávání, ktrerou pořádáme 21. května 2014 v Praze.

Letos je připraven také program pro praktické a speciální školy. 

Přijďte načerpat inspiraci také pro Vaši výuku! Účast na konferenci ZDARMA. 

Interaktivní tabule výrazně přispívá k zefektivnění pracovních i vzdělávacích aktivit. Učiteli umožňuje podat zajímavý výklad s okamžitou názorností, děti jsou motivovány, zvyšuje se jejich pozornost a aktivita. Interaktivní technologie tedy nabízí učitelům, dětem a jejich rodičům další možnosti vzdělávání a stávají se výrazným doplňkem moderní formy vzdělávání. Kombinací s prožitkovým učením a hrou je možné dosáhnout co nejvyšší kvality edukace. 

V rámci konference s etak můžete těšit na odborné přednášky, zabývající se  vlivem technologií z pohledu psychologa nebo na praktické zkušenosti MŠ s využíváním moderních technologií.

Během části sdílení zkušeností bude, tak jako v loňském roce, možné navštívit nedalekou MŠ Jílkova, která má s interaktivní tabulí zkušenosti již dva roky. Registrace na náslechové hodiny zde: 

http://www.veskole.cz/seminare-skoleni/detail-1220

 

V odpolední části jsou pro Vás nachystané odborné workshopy zaměřené nejen na práci s interaktivní tabulí SMART Board s nabízeným profesionálně zpracovaným obsahem, ale také tvorbu vlastních výukových materiálů v programu SMART Notebook, a to vše na příkladu výuky v MŠ a praktické či speciální škole. 

Jedním z odborných workshopů budou v mateřských školách oblíbené Barevné kamínky od Milady Přikrylové, se kterými si děti hravě poradí na interaktivní tabuli. 

Organizace Umění a věda na podporu dyslektických dětí, a především sama zakladatelka, ředitelka a autorka MgA. Alena Kupčíková, PhD. Vám představí novinky ve své činnosti - především poslední verzi interaktivního slabikáře pro všechny děti od 4 let, který slouží jako prevence počátečních problémů se čtením (dyslexie) a psaním (dysgrafie) a hyperaktivitou.

V rámci konference budou představeny dvě technologické novinky v praxi, nová řada interaktivního stolu SMART Table, ideální pro skupinovou práci dětí a novinka mezi interaktivními tabulemi SMART Board M600 podporující více dotyků. 

  
Neváhejte a registrujte se již nyní! 

Těšíme se s Vámi na viděnou na konferenci. 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů