Webináře – moderní forma vzdělávání pedagogů

Své znalosti a dovednosti v práci s autorským programem SMART Notebook můžete zdokonalit na webinářích různých typů.  Aby pro Vás účast na semináři byla co nejefektivnější, připravili jsme pro Vás několik různých kurzů, z nichž si jistě vyberete.

 

Připravili jsme pro Vás tyto webináře

Přihlásit se můžete na webinář pro učitele 1. nebo 2. stupně ZŠ. Nechybí speciální webinář pro pedagogy SŠ. Dozvíte se vše o novinkách, které přináší autorský program SMART Notebook 11, získáte nové tipy a triky, jak využít nových nástrojů a aplikací také ve Vaší výuce! Navíc si osvěžíte důležité informace o autorských právech ve smyslu používání cizích zdrojů.

Webinář zaměřený na výuku cizích jazyků nebo přírodních věd Vám přinese mnoho cenných rad a informací pro výuky těchto předmětů.

Jako bonus jsme do programu zařadili také dva webináře s velikonoční tematikou pro oživení a zatraktivnění Vaší jarní výuky.

Podívejte se na nabídku termínů a vyberte si již dnes.

 

Webinář trvá 4 vyučovací hodiny (3 reálné hodiny), které jsou rozdělené do dvou termínů po 2 vyučovacích hodinách.

Cena webináře je 850,- Kč. Využít můžete také poukázku na půldenní nebo celodenní školení poskytnuté  společností AV MEDIA,a.s.

 

Podrobné informace o fungování webinářů najdete v tomto článku:Realizace webinářů a jejich pravidla.

Podívejte se na instruktážní video v části on-line vzdělávání.

Navštivte novou formu školení, která Vám ušetří čas strávený cestou na školení, a zároveň Vás nepřipraví o důležitou interakci s lektorem. Ten Vám poskytne zpětnou vazbu a ochotně Vám odpoví na všechny dotazy. Díky novince, kterou jsme pro Vás připravili, se můžete v práci s interaktivními technologiemi zdokonalovat v pohodlí Vašeho domova.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů