Využijte tuto mimořádnou situaci k preventivní kontrole AV techniky

S vládním nařízením zrušit výuku přichází ideální čas, kdy není Vaše AV technika v každodenním provozu a je tedy nejvhodnější k provádění plánovaných zákroků. 

Preventivní kontrola a případné vyčištění vaší AV techniky zajistí, aby zbytek školního roku proběhl bez nenadálých komplikací a starostí.

Právě preventivní údržba technologie provedená odborně vyškoleným technikem AV MEDIA zaručí vyšší spolehlivost a spokojenost pedagogů při jejím každodenním využívání ve výuce.

Naplánujte si tedy s námi provedení kontroly, která zahrnuje otestování základních funkcí a provedení profesionální základní údržby systému projektor + interaktivní tabule SMART Board + ozvučení nebo systém projektor + projekční plátno.

Pravidelná údržba je vhodná i pro jazykové učebny Robotel, kde profylaxe zajistí plně funkční učebnu a bezproblémový upgrade softwaru. 

Na základě provedených prací obdržíte protokol o zjištění technického stavu zařízení a provozu, včetně případných doporučení na změnu provozních činností  či inovaci systému.

případě zájmu o preventivní údržbu nebo potřeby dalších informací, prosím kontaktujte naše servisní oddělení.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů