Vykřikněte to nahlas! - XC se mění na LAB

Oblíbili jste si aktivity s Extreme Collaboration (XC)? Máme pro vás důležitou informaci: od 25. 9. 2015 přechází tato funkcionalita plně do Lesson Activity Builderu (LAB) v novém SMART Notebooku 15. Můžete tak těžit z výhod ještě lepší integrace do SMART Notebooku.

V nové verzi SMART Notebooku 15.1 najdete v LAB aktivitu "Vykřikněte to nahlas!" (Shout It Out). Žáci po spuštění aktivity učitelem mohou odesílat prostřednictvím svých mobilních zařízení (telefonů, tabletů či notebooků) do prostředí SMART Notebooku učitele svoje slova, myšlenky, nápady. Například slova k danému významovému okruhu, jména oblíbených spisovatelů, knih,… nebo třeba fotografie pořízené při pozorování v přírodě. Slova i obrázky lze navíc také třídit do kategorií. Např. slova příbuzná, nebo savci, ptáci, ale i příklady s daným výsledkem. Záleží jen a jen na fantazii učitele, jak tuto aktivitu uchopí a žáky zapojí.

Původní doplněk XC Collaboration nebude od 25. 9. 2015 již k dispozici a aktivita přestane fungovat. Chcete-li tedy nadále využívat tuto oblíbenou funkcionalitu pro zapojení žáků, upgradujte na SMART Notebook verze 15.1. Nemáte-li aktivní předplatné SMART Advantage, využijte naši akční nabídku.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů