Vyhrajte v celostátní soutěži DOMINO

Digitální vzdělávací materiály a online služby se stávají nedílnou součástí moderní výuky ve školách a jejich význam stále roste. Soutěž má za cíl podpořit aktivitu učitelů v tvorbě digitálních výukových materiálů, zájem škol o inovaci edukačního procesu a využívání výukových materiálů v rámci výuky a samostudia žáků.

Pro soutěž jsou přípustné výukové objekty, které prioritně podporují metodickou stránku výuky a zahrnují látku v rozsahu jedné hodiny či tématu. 

Významným rysem je také využití výukových objektů v výuce prostřednictvím režimu 1:1, tedy na jednotlivých stanicích žáků. V letošním ročníku soutěže budou upřednostněny právě takové objekty, které umožňují jak využití na interaktivní tabuli, tak na tabletu či smartphonu.

Harmonogram soutěže:

Uzávěrka vkládání výukových objektů - 15. října 2013

Semifinálové kolo pro oblast jedna - 18. listopad; Praha

Semifinálové kolo pro oblast dvě - 18. listopad; NIDV Olomouc

Finálové kolo - 11. prosinec 2013  Praha, MŠMT

 

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Modernizace výuky v základních a středních školách předpokládá především talentované a motivované učitele. Jsme přesvědčeni, že tato forma podpory - celostátní soutěže - rozvíjí kreativitu našich učitelů. Celostátní přehlídka Domino jim dává možnost ukázat své dovednosti, sdílet výukové materiály a také je propojit do mezinárodních soutěží, jako je například E-learning award pořádaný European SchoolNet. Díky spolupráci s partnery soutěže, budou účastníci a vítěz finálového kola odměněn hodnotnými cenami a dary.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů