Vítejte na novém portále veškole.cz!

Představujeme vám nové stránky veškole.cz, lepší, přehlednější, modernější.

Změnou není jen modernější vzhled, ale hlavně vlastnosti, které vám, uživatelům ulehčí práci s portálem.

Na původním webu byly hlavním tématem DUMy, ale protože doba se mění a nyní už to není jen o vytváření nových výukových materiálů, jsou 4 hlavní témata nového webu Vzdělávání, DUMy, Videa a Články.

Vzdělávání - zde najdete jak přehled všech školení, které nabízíme, tak samozřejmě přehled aktuálně vypsaných termínů, kam se můžete hlásit a samozřejmě podsekci konference a webináře.

DUMy - novinkou je možnost náhledu, před tím než si materiál stáhnete a také možnost poslat odkaz DUMu na emailovou adresu (ať už vaší nebo kolegů)

Videa - původně byla některá videa přístupná až po přihlášení, nyní jsou všechna přístupná.

Články - zde najdete novinky, inspiraci, tipy a triky na práci s interaktivními technologiemi.


A protože interaktivní výuka je především o lidech, přidali jsme i novou sekci Lektoři, kde se dozvíte více o všech našich lektorech.

Proměnou prošla i sekce Klub ředitelů, kde  nyní každý registrovaný ředitel najde přehlednou statistiku o absolvovaných školeních a vložených DUMech svých pedagogů.

V nejbližší době zde naleznete i aktuální přehled našich škol se statusem SMART Centrum interaktivní výuky a SMART Vzorová škola.

Věříme, že se vám náš nový portál bude líbit!

Tým AV MEDIA a.s.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů