Virtuální workshop (nejen) pro školní ICT správce

Vše důležité z našeho ICT studia na jednom místě. 

Veškeré návody najdete zde na portále https://www.veskole.cz/navody/ 

SMART licence a účty
SMART Výukový sw lze nyní kromě aktivace produktovým klíčem používat i přes uživatelské účtyUživatelské účty se spravují v Admin portálu SMART a správce má několik možností, jak přidávat a řídit uživatelské účty pro učitele – zadáním jednotlivých emailových adres učitelů, importem csv souboru s emailovými adresami, ale také synchronizací účtů se školními účty Microsoft a Google. 

Na základě vašeho zájmu jsme připravili na pátek 27. 11. krátký webinář, kde se naučíte s portálem pracovat. Zdarma zde.

Proč používat uživatelské účty

 SMART Online krok za krokem

 

Vzdálená podpora a správa

Máte technický problém nebo jen potřebujete poradit? Technická podpora je tu pro vás 7 dní v týdnu. Telefonicky: 724 444 111. Můžete také využít online formulář. Mnoho problémů, ve školách obvykle spojených se softwarem, nastavením počítače pro interaktivní tabule či počítačů a serverů pro jazykové učebny, umíme updatovat, diagnostikovat či dokonce rovnou vyřešit problém VZDÁLENĚ přes PC (TeamViewer či Rychlý pomocník). Urychlíte tak vyřešení problému a ušetříte finance za výjezd technika.

 

AV profylaxe

Právě odborně provedená preventivní údržba zaručí vyšší spolehlivost a spokojenost učitelů při jejím každodenním využívání ve výuce. Naplánujte si tedy s námi provedení kontroly, která zahrnuje otestování základních funkcí a provedení profesionální základní údržby systému projektor + interaktvní tabule SMART Board + ozvučení nebo systém projektor + proječní plátno. Na základě provedených prací obdržíte protokol o zjištění technického stavu zařízení a provozu, včetně případných doporučení na změnu provozních činností či inovaci systému.

Profylaxe.pdf 

Robotel_technicka_podpora.pdf 

Zjednodušte si do budoucna plánování a objednávku preventivní péče uzavřením smlouvy o servisní péči, která Vám zajistí pravidelný servis s dlouhodobě definovaným termínem. V případě zájmu o preventivní údržbu nebo potřeby dalších informací, prosím kontaktujte naše servisní oddělení.

 

Distanční či smíšená výuka

Kolegové technici připravili krátké videonávody, jak zapojit produkty z našeho balíčku pro smíšenou výuku a jak si nastavit v MS Teams či Google Meet.

MS Teams:

Google Meet:

Řešíte ještě nákup vybavení? Podívejte se na balíčky pro distační / smíšenou výuku.


Celý záznam vysílání najdete zde.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů