VeŠkole.cz má tvář

Portál VeŠkole.cz získal 3.místo s soutěži Internet Effectiveness Award 2011.  Chcete vědět více týmu, který pečuje o Vaše výukové materiály, rozděluje hodnocení a pomáhá vám v každém emailu, který obdržíte z portálu VeŠkole.cz? I díky tomuto týmu VeŠkole.cz uspělo v konkurenci více než 28 portálů.

 

Internet Effectiveness Awards jsou ocenění udílená nejefektivnějším internetovým řešením na českém internetu. Portál svojí inovativností vybojoval 3. místo v konkurenci více než 29 jiných projektů v kategorii „Nejlepší portál“. Více se o soutěži a úspěchu portálu VeŠkole.cz dočtete na iea.cz.

Tváře VeŠkole.cz:

3 odborní lektoři interaktivní výuky, 2 konzultanti pro vzdělání a koordinátorka školení a konferencí pro vás vytvářejí na portále VeŠkole.cz podporu, která Vás podporuje při realizaci interaktivní výuky.

tvar veskole2

Portál VeŠkole.cz hodnotí

Každý výukový materiál nahraný na portál projde pečlivou kontrolou lektorů, odborníků, kteří pečlivě sledují kvalitu, sledují autorská práva a doporučují autorům tipy pro interaktivní výuku. Orientačně udělují výukovým materiálům ohodnocení od 1 do 4, aby příchozí pedagog mohl ve vyhledávači vybrat, právě ten materiál, který hledají.

Portál VeŠkole.cz vzdělává

V sekci Semináře, školení naleznete pravidelně vypisované kurzy. Posunujete tak své dovednosti ve vytváření digitálních výukových materiálů nejen na akreditovaných školeních, ale i inspirativních akcích.  Z každého školení je výstupem digitální učební materiál, který je dokladem o úspěšném absolvování kurzu. Účastníci jej nahrávají na VeŠkole.cz, získají certifikát a sdílí takto dále své nabyté zkušenosti s ostatními školami. Odborní lektoři, hodnotitelé vám při nahrání výstupu ze školení poradí, co vylepšit, nebo ocení vaše zajímavé nápady pro výuku.

Portál VeŠkole.cz motivuje

Objevte věrnostní program portálu VeŠkole.cz a jeho pilotní verzi. Jednoduše nahrávejte DUMy na portál, sbírejte body jako škola, proměňte body za hodnotné dárky! Více o věrnostním programu na http://www.veskole.cz/vernostni-program/

Portál VeŠkole.cz zapojuje

Do nahrávání digitálních materiálů na portál se zapojuje každý měsíc nejen více a více pedagogů, ale i samotných škol, na kterých interaktivní výuka slaví své úspěchy. Aktivní školy sdílí učební materiály svých pedagogů a ukazují svým zřizovatelům, jak úspěšně zhodnocují investice do technologií v podobě digitální výuky. Více jak 10 zdrojů přitom můžete nahrát na portál VeŠkole.cz pomocí hromadného uploadu. Ušetříte tak čas při nahrávání většího množství výukových materiálů na portál. Více se dočtete pod odkazem „Jak nahrát více zdrojů najednou“ zde: http://www.veskole.cz/vernostni-program/

 Portál VeŠkole.cz vychovává

Ve článcích na portále se dočtete zajímavé tipy a triky ve formě videí pro efektivní výuku, rady ohledně autorských práv, citací, vzhledu výukových materiálů, příklady úspěchů škol kolem Vás. Zalistujte v sekcích článků a objevíte informace, které vám pomohou vylepšit digitální výuku ve třídě i celé škole.

Celý tým pracuje pro Vás s cílem:

-          mít spokojené autory portálu, kteří se vrací

-          podporovat na portále výukové materiály, které mají pedagogickou hodnotu

-          vést autory digitálních materiálů k lepším a lepším pracem a rozvíjet je

Za celý Redakční tým Vám přeje hodně úspěšných výukových hodin

Mgr. Veronika Biskupová

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů