TOGlic - podzimní novinky

Nedávno byla vydána aktualizace TOGlicu a věříme, že potěší zejména uživatele s minimálním hardwarovým vybavením ve třídě. Nové funkce jsou navíc dostupné už v základním bezplatném účtu, takže je můžete začít využívat okamžitě a zcela zdarma! A to už stojí za vyzkoušení :-)

Co nového pro Vás připravili?


Vytiskněte si křížovku

Tištěné křížovky se hodí do hodin bez počítačů a děti toto ověřování znalostí prostě zbožňují. A ještě víc je baví křížovky tvořit. Jak toho využijete?

Podívejte se zde na PDF

  

Sdílejte, vkládejte a posílejte

Když už si s křížovkou dáte tu práci, můžete se s ní pochlubit celému světu. Vložte ji do e-mailu, do blogu, na web nebo ji sdílejte na sociálních sítích. Využít můžete buď jednoduchý odkaz na stránku s křížovkou, nebo vložte celou funkční křížovku přímo do Vaší vlastní stránky.

Vyluštěte si sportovní křížovku

 

Podzim v různých jazycích

Připravili jsme pro Vás podzimně laděné křížovky (anglickou, německou a francouzskou) - můžete je vytisknout nebo luštit ve třídě na interaktivní tabuli. Potřebné odkazy naleznete v metodické kartě.

Prohlédněte si metodickou kartu

 

 

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů