Správná škola.cz

V prosinci AV MEDIA a Microsoft spustili novou kampaň Správná škola.

Kampaň Správná škola propaguje zapojování moderních technologií na základních školách. Součástí je on-line kampaň, ukázkové video promítané v kinech a specializovaná webová stránka www.spravnaskola.cz, která představuje možnosti zapojení těchto technologií do výuky.

Cílem kampaně je rozpoutat mezi rodiči diskuzi, zdali jejich dítě chodí do školy, kde správně využívají moderní technologie. Jak by taková správná škola měla vypadat, ukazuje inspirativní video, které běží v kinech a je k dispozici i na webových stránkách.

Se zapojením moderních technologií je výuka zábavná a děti si z ní i více pamatují. Na webových stránkách se mohou rodiče inspirovat obrázky a videy ze škol, které již moderní technologie zavedly a také hlasovat, zda jejich škola vypadá jako ty zde představené.

Celý příběh Správné školy můžete vidět na tomto odkazu

Reklamní spot můžete vidět ve všech multiplexech Cinema City před filmy pro děti, kde ho do teď shlédlo již přes 220 tisíc lidí, až do března nebo na stránkách www.spravnaskola.cz

Kampaň má již teď velký úspěch. Na YouTube shlédlo video přes 3 tisíce lidí a na stránkách www.spravnaskola.cz již v anketě hlasovali stovky lidí.

O této kampani již také psali na serveru Novinky.cz

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů