SMART Výukový software – novinky v novém školním roce

Letní „malá" aktualizace SMART Výukového software přináší několik nových funkcí a změn. 

1) Nově jsou opraveny zvláštní překlady do češtiny. Překlady navrhli čeští učitelé - lektoři AV MEDIA, bohužel však trvalo skoro rok, než se v ve SMART Notebooku/SMART labu objevily

  • Příšerný kvíz se mění na Kvíz s monstry

 

  • Vykřikněte to nahlas! se mění na Zapojte se!

 

 

 

 

 

 

 

2) Tisk z jakéhokoliv programu do SMART Notebooku. Tato funkce není úplně nová, ale přináší vylepšení. Z jakéhokoliv programu můžete zvolit tisk a jako tiskárnu vybrat SMART Notebook Document Writer, který vám pak nabídne 3 možnosti:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Tisk do aplikace SMART Notebook vloží na stránku Notebooku tisknutou část z jakéhokoliv programu jako obrázek.
  • Sdílet s aplikací Notebook Player umožňuje odeslat obrázek vložený do SMART Notebooku do Notebook Player - více si vysvětlíme níže.
  • Vytvořit odkaz na tento dokument vytvoří aktivní odkaz, který můžete například poslat emailem.

3) SMART Notebook Player je aplikace, která dokáže zobrazit soubory SMART Notebook a interaktivně s nimi pracovat. Aplikace je v tuto chvíli součástí SMART Board displejů řady 6000 a 7000 a také pro telefony a tablety Apple.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4) SMART Výukový software Online je cloudová platforma pro ukládání a sdílení souborů SMART Notebook, která je dostupná všem učitelům (a jejich žákům), kteří mají platnou roční licenci SMART Výukového sw a mají vytvořený účet SMART (stejný účet jako pro aktivity SMART lab nebo SMART response 2).

Každý učitel má v cloudovém prostředí svůj prostor, kam si může ukládat své Notebook soubory. Ukládat i otvírat soubory můžete z jakéhokoliv počítače připojeného k internetu. Pokud si tedy doma připravíte hodinu na další den, uložíte si ji do SMART Výukového sw Online, tak druhý den jednoduše otevřete na počítači ve třídě. Nemusíte nosit počítač nebo USB flash disk.

Uložené soubory lze navíc v online prostředí nasdílet i žákům, kteří s nimi pak pracují dál. Každý samostatně na svém žákovském zařízení.

Testovací Beta verze byla zveřejněna 18.8. na adrese suite.smarttech.com a plnou verzi čekáme v půlce září 2017.

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů