SMART Table ve výuce na ZŠ JUDr. J. Mareše

Interaktivní stůl SMART Table dostali do své třídy žáci 1. E, kteří budou testovat její možnosti a hlavně využitelnost ve výuce. Během týdne se děti s „kouzelným stolečkem“ seznámily a nyní ho již využívají běžně ve svých vyučovacích hodinách, především při skupinovém vyučování.

Interaktivní stůl SMART Table je pro vyučovací hodinu nejen zpestřením, ale významným pomocníkem. Kromě různých programů na procvičování angličtiny, matematiky, českého jazyka, a dalších oblastí z poznávání světa kolem nás, vede dětí k řešení problémových úloh a hlavně vzájemné spolupráci.

Ovládací panely jsou rozmístěny v každém rohu stolu, tedy každé dítě spolurozhoduje o řešení úkolu, na kterém je třeba se shodnout, jinak program děti nepustí dál.Úlohy si učitel pro žáky tvoří sám v programu SMART Table Toolkit, může tedy přímo ovlivnit, co a na jaké úrovni budou žáci procvičovat.

Věřme, že nová učební pomůcka bude dobře sloužit žákům i jejich učitelům ke vzájemné spokojenosti a radosti z učení.

Článek poskytla Ivana Křístelová, třídní učitelka, ZŠ JUDr. J. Mareše.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů