SMART Table – nejlepší řešení pro školky a první stupeň

V tomto článku se dozvíte, jak vidí využití SMART Table uživatelé v zahraničí.

SMART Table s úhlopříčkou 107 cm a DViT technologií, která umožňuje 40 dotyků najednou, je ideální pro žáky od 2 do 7 let. Table je mimořádně odolný, můžete se na něj dokonce i postavit! Jeho povrch je chráněný proti polití nápoji a odolá i poškrábání. Díky vestavěnému počítači stačí učiteli vložit flash disk a začít pracovat. Table má i vestavěné reproduktory a lze jej připojit na wifi.

I když hardware je určitě důležitý, to nejlepší na SMART Table je software, který je ušitý přesně na míru cílové skupiny. Po stažení SMART Table Toolkit software můžete vytvářet vlastní aktivity, ale také můžete zdarma stáhnout více než 1500 vytvořených aktivit na SMART Exchange. Software pro SMART Table umožňuje práci až 8 žáků najednou, kteří mohou využívat aktivity podporující kreslení vícedotykem, využití obrazových a video galerií, tvorbu přetahováním na cíle a využití matematických nástrojů.

Software je vytvořen, aby vždy umožnil práci více žáků najednou (jejich počet může nastavit učitel) bez ohledu na to, u které části stolu se nacházejí. Takto se děti učí souběžně, aniž by musely čekat, až přijdou na řadu. Některé aktivity jsou navrženy tak, že jejich řešení není možné bez spolupráce, diskuze a dohodě na jednotné odpovědi. Například v matematických příkladech neodpovíte správně, dokud nepřiložíte příslušný počet prstů. Takže pokud je výsledek 38, žáci se musí domluvit, aby přiložili 38 prstů na stůl.

Ukázku práce s Table můžete shlédnout zde.

Možnost kombinace 40 dotyků, snadný přístup k aktivitě na kterékoli straně stolu a možnost odpovědí, které vyžadují komunikaci a aktivní účast, společně vytvářejí jedinečný systém pro skupinové vzdělávání. Propojení skvěle zpracovaného hardware a sofistikovaného software je zárukou, že SMART Table 442i je tou nejlepší možností pro týmovou spolupráci dětí.

Originál textu najdete zde.  

Zdroje fotografií:

http://www.tbanj.org

http://bhmschools.org

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů