SMART Klub na ZŠ Boženy Němcové v Jaroměři

Kde se scházejí nadšení učitelé? Kde najdete všechny novinky pro interaktivní výuku. Kde panuje vždy příjemná atmosféra a dobrá nálada?

JASNĚ, ŽE NA SMART KLUBECH!

Jeden se konal začátkem listopadu i na ZŠ Boženy Němcové v Jaroměři ve spolupráci s firmou AV MEDIA. Dorazilo sem přes padesát učitelů a ředitelů z blízkého i vzdálenějšího okolí.

Po krátkém zahájení se všichni rychle rozutekli na náslechové hodiny, které probíhaly přímo ve výuce se žáky. Vybírat mohli učitelé z náslechů na prvním i druhém stupni naší školy a ve vedlejší školce Lužická.

Po těchto praktických ukázkách využití moderních technologií se rozběhl kolotoč různých workshopů. Kromě ukázek interaktivních učebnic od různých nakladatelství a jejich doplňků zde byli k vidění mimo jiné například možnosti různých cloudových systémů – Toglic, SMART Amp, One Note, Google Aps, FRED nebo měřicí systém PASCO.

Používání techniky v rozumné a odůvodněné míře rozhodně pozvedne výuku na všech stupních vzdělávání. A pokud je tato technika v rukou nadšených pedagogů, stává se výuka opravdu zábavou.

Tak zase někdy na SMART klubu ;)

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů