Škola budoucnosti

Novou soutěž s Your Space vyhlásilo Nakladatelství Fraus, kdy úkolem pro soutěžících je vytvořit vlastní komiks v anglickém jazyce na téma Škola budoucnosti.

Pod vidinou lákavých výher (tablet, kávovar, tituly od Cambridge University Press nebo další z 50 hodnotných cen) se s aplikací pro tvorbu komiksů v hodině informatiky seznámili i žáci 4. C. Ale tak jednoduché to zase nebylo. Celý komiks na téma Škola budoucnosti bylo potřeba napsat v angličtině!!! No to byla pro čtvrťáky výzva, ne každý tak náročný úkol zvládl až do konce. Nejlépe si s úkolem poradila Alena Svobodová, jejíž práci jsme po konzultaci s p. uč. Martinou Štefanovičovou zaslali na adresu nakladatelství a teď již nezbývá než čekat, co na to odborná porota.

Vám však již nyní můžeme celý příběh nabídnout k přečtení. A že je to v angličtině? Ale to pro nás přece není žádná překážka. Proto se přece angličtinu učíme, abychom si v ní mohli přečíst něco zajímavého. Třeba jak školu budoucnosti vidí vaše spolužačka.

A kdo by si chtěl sám zkusit takový komiks vytvořit, navštivte stránky http://yourspace.cambridge.org/comic-builder.html. Dál už je to jen a jen na vás.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů