Servisní program pro školy

Prodejem to u nás nekončí. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis, ale máme pro vás připravenou řadu dalších služeb, aby vás technika ve třídě nikdy nenechala na holičkách a přinášela ještě větší užitek. Víte třeba, že můžete kdykoliv volat naši hotline?

Službu je možné koncipovat podle vašich konkrétních potřeb a požadavků. Nabízíme provádění preventivních prohlídek AV učeben i jazykových laboratoří, což zajišťuje aktuální přehled o stavu techniky i zajištění její optimální kondice. Podle náročnosti prostředí a způsobu použití je možné definovat časový interval jednou nebo vícekrát ročně nebo naopak s větší časovou prodlevou.

 

Prevence je vhodný a rozumný krok k předcházení vzniku závad, ale přesto není možné se defektů zcela vyvarovat. Mnoho problémů je rovněž způsobeno uživatelskou

 chybou, nikoli hardwarovou závadou techniky. Abychom urychlili diagnostiku a vyřešení, nabízíme možnost vzdálené podpory, kterou zajišťují kvalifikovaní technici, kteří jsou schopní na základě telefonické výzvy zahájit identifikaci vady a v řadě případů provést i její odstranění.

 

 Přesto jsou aktivity, pro které je nezbytná přítomnost technicky zdatnější osoby na místě instalace. Pro provádění jednoduchých činností, jako je demontáž a zpětná montáž projektoru, výměna projekční lampy apod. jsme připravili názorné videonávody a jsme připravení vám pomoci se zaškolením vašeho personálu. Cílem je zrychlení řešení některých situací společně se snížením ekonomických nákladů na zprovoznění.

Samozřejmě, že pokud je to nezbytné, zajistíme výjezd servisního technika na místo instalace a provedení opravy.

Na všechny zmíněné služby je možné uzavřít smlouvu o servisní podpoře, která je primárně cílená na provádění prevence, ale v ceně zahrnuje výše uvedené. Smlouva Vás nezavazuje k objednání preventivní prohlídky, pakliže to z nějakého důvodu není možné, ale garantuje dostupnost ostatních služeb. Navíc zajišťuje to, že se o termíny nemusíte starat, sami se v dohodnutých termínech ozveme s nabídkou prohlídky.

V případě zájmu o uzavření smlouvy o servisní podpoře, kontaktujte svého obchodního konzultanta

 

Kompletní přehled služeb najdete zde:

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů