Realizace EU Šablon II začíná - vyberte si DVPP, které využijete v každodenní praxi

Také EU šablony II přinášejí možnost osobnostně sociálního a profesního rozvoje pedagogů. Na trhu je velké množství kurzů, učitelé se cítí přeškolení a pro ředitele není jednoduché vybrat si to správné DVPP pro svou školu. Čemu byste při výběru školení měli věnovat pozornost? A proč jít do školení s AV MEDIA? My jsme při tvorbě školení kladli důraz především na zkušenosti a odbornost autorů a lektorů a praktické využití získaných poznatků v každodenní výuce. 

Katalog s kompletní nabídkou a krátnkými anotacemi si můžete stáhnout v příloze tohoto článku.

Základní školy mohou vybírat:

 

Střední školy mohou vybírat:

 

 

 Nezapomínáme ani na MŠ a volnočasové vzdělávání.

Mateřské školy mohou vybírat:


DDM a střediska volného času: 

 

PROČ S NÁMI:

  • Široká nabídka školení
    Pokrýváme všechny klíčové oblasti, jako je čtenářská, matematická gramotnost, cizí jazyky, inkluze, ICT nebo polytechnické vzdělávání. Nezapomínáme ani na školení podporující rozvoj pregramotností v mateřské škole. Z bohaté nabídky témat si vyyberou začátečníci i pokročilí uživatelé.

        •  Akreditace školení  
           Všechna školení jsou samozřejmě akreditována MŠMT. Po absolvování obdrží účastník školení platný certifikát splňující podmínky zadání Výzvy EU šablony pro ZŠ a MŠ.

       •  Odbornost  
           Každé školení má svou odbornou pedagogickou část, část nástrojů a technologií a část metodickou. Na tvorbě školení se vždy podílel speciální autorský tým složený z odborníka na dané téma ve spolupráci s lektorem - učitelem z praxe. Odborný garant je zárukou obsahové i didaktické kvality.

•  Využitelnost v praxi  
Školení pak vedou právě učitelé - lektoři, kteří mají sami každodenní zkušenost ze školní třídy. S jejich pomocí dosáhnete přirozeného začlenění digitálních výukových materiálů do výuky. Vše, co si na školení osvojíte, můžete ihned přenést do výuky a vyzkoušet se svými žáky.


•  Efektivní využití ICT   
Naše školení podporují smysluplné využívání stávajícího i nově pořízeného ICT vybavení školy. Neškolíme ovládání techniky a jednotlivé funkce softwaru, ale vedeme učitele k využití technologií k podpoře nových forem výuky a většímu zapojení žáků.


•  Dlouholeté zkušenosti  
Společně s vámi měníme výuku v českých školách už 25 let, přímo rozvoji učitelů se věnujeme přes 15 let a za tu dobu prošlo našimi kurzy více než 50 tisíc pedagogů.


  Materiály a další zdroje 
Ke školení obdržíte učební materiály, které nabízí pedagogům množství zdrojů a užitečných odkazů do výuky. Pedagog tak může tyto materiály využívat i po skončení školení a neustále se k nim vracet.

•  Ochutnávkové a inspirativní webináře  
Nekupujte zajíce v pytli! Nabízíme vám ochutnávku našich školení prostřednictvím online webinářů, které jsou zcela zdarma a vedou je odborní garanti školení. Stačí se jen přihlásit na www.veskole.cz (sekce Vzdělávání – webináře).


• Každé školení se snažíme co nejvíce přizpůsobit požadavkům školy.
Cena školení je sestavena tak, aby vám zbyly prostředky na vybavení, nákup pomůcek a další potřeby školy.
• Nabízíme rovněž pomoc při administraci a vedení projektu a metodickou podporu při zavádění klubů logiky a robotiky.

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů