Projektové dny ze Šablon III

Povinnou aktivitou v Šablonách III je realizace "projektového dne ve výuce". Nebojte se toho, projektový den je zajímavou aktivitou, která bude bavit učitele i žáky a vedle faktických znalostí rozvinou i mnoho "měkkých" dovedností. Nevíte-li jak na něj, s našimi lektory vám ho dokážeme zorganizovat "na klíč".

Jaké projektové dny ve výuce vám pomůžeme zrealizovat?

  • polytechnické vzdělávání
  • se zaměřením na environmentální problematiku 

Při projektovém vzdělávání využívají naši lektoři kreativních metod vzdělávání s důrazem na aktivizaci žáků, využití principů gamifikace a zásad kooperativního učení, rozvoj kritického myšlení a nechybí praktická využitelnost poznatků.

Příkladem může být toto video:

Projektové dny - od povelu k robotice - Vzdělávání - Články - VeŠkole.cz (veskole.cz)

 

Využijte projektový den k opravdové "škole hrou". Hrou se učíme celý náš život. Z prožitku ze hry si nejvíce zapamatujeme. A hry nám především pomáhají budovat dovednosti! Kriticky a také strategicky myslet, komunikovat, plánovat, spolupracovat a nebo řešit konflikty. A našli bychom další a další dovednosti a kompetence, které nám hra přináší. 


 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů