Přizpůsobte si LAB aktivitu k obrazu (předmětu) svému

Nezapomeňte si aktualizovat SMART Notebook! Verze 19 vyšla koncem května a možnost úpravy motivu a rozložení aktivity Super řazení je fakt super. Můžete vkládat i vlastní obrázky, takže cvičení snadno přizpůsobíte probíranému tématu, předmětu či věku žáků.

 

Dále je v nové verzi také výrazně vylepšený import PowerPoint prezentací. Máte-li tedy hotové prezentace v PPT, nemusíte ztrácet čas opětovnou přípravou podkladů pro výklad či jejich předěláváním do SMART Notebooku, ale jednoduše naimportujete a můžete se soustředit na přípravu aktivit. V rámci LAB je pak příprava aktivity, která žáky či studenty zapojí, záležitostí pár minut. A navíc teď si můžete přizpůsobit i motiv.

 

Jak funguje přizpůsobení motivu LAB aktivity Super řazení a jak potom může takové cvičení vypadat, nejlépe ukáže následující video k SVSO. Dobrou zprávou je, že výrobce slibuje postupně možnost vlastního motivu i u dalších LAB aktivit :-)

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů