Příšerková výhra

Firma SMART Technologies v prosinci vyhlásila soutěž o plyšové příšerky z Příšerkového kvízu (více se o něm dočtete zde). Já s mými třeťáky jsme do soutěže šli s radostí, protože Příšerkové kvízy hrajeme dost často ve skupinách.

Naším úkolem bylo zdokumentovat, jak děti hrají takový zábavný kvíz. Během prosince se mi také podařilo naučit děti kníz editovat, takže si otázky potom chystaly samy. Fotky pořízené z výuky musely splňovat podmínky pro zveřejnění, takže nelze poznat, o jaké žáky se na fotkách jedná. Fotili jsme se tedy jako o život a ve čtyřech losováních jsme byli třikrát mezi vylosovanými šťastlivci. 

Začátkem ledna nám přišel balíček z Kanady s nádhernými plyšovými příšerkami, které jsme hned využili při dělení do skupin.V současné době máme tedy tři skupiny ve třídě, každá má svého maskota. Děti plyšákům vymyslely česká jména a soutěží s nimi. 

Děkujeme firmě SMART Technologies za to, že nás motivovali v soutěži, a za bezvadné plyšáky.

       

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů