Podzimní konference SMART klub - žákovská zařízení ve výuce

Přijměte pozvání na jedno z našich podzimních setkání.

Představíme zapojení žákovských zařízení (notebooků, tabletů i telefonů) do výuky, ukážeme vám jejich efektivní použití a jejich propojení s interaktivní tabulí. Díky výukovému softwaru SMART Notebook 14, jehož součástí jsou nyní i aplikace pro žákovská zařízení, je práce s žákovskými zařízeními mnohem jednodušší a zajímavější jak pro žáky a studenty, tak i pro učitele.

Cílem zapojení moderních technologií do výuky je především zvýšit motivaci žáků a jejich připravenost pro budoucí život. SMART Notebook 14 ve spojení se žákovskými zařízeními a interaktivní tabulí je výborným nástrojem pro moderní aktivní digitální výuku.

Těšit se můžete na tradiční workshopy zaměřené na práci s různými technologiemi – měřící systémy PASCO, jazyková laboratoř Robotel, interaktivní stůl SMART Table, SMART digitální třída. Dále na workshopy nakladatelství FRAUS, Alter a Oxford University Press a jejich obsah pro interaktivní tabule. A v neposlední řadě také novinky v oblasti cloudového řešení s využitím pro školní prostředí: SMART Amp, Google Apps a TOGLIC.

 

Kde se konference konají?

15.10. Krouna

22.10.  Praha

5.11. Ostrava

12.11. Brno

26.11. České Budějovice (konference pro Mateřské školy)

 

Registrace na konference včetně programu najdete ZDE   http://www.veskole.cz/seminare-skoleni/tu=seminare-konference

Těšíme se na viděnou !

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů