Podpora výuky jazyků ze Šablon III

Aby byla výuka cizích jazyků co nejnázornější a nejefektivnější, je optimální mít dobře vybavenou multimediální učebnu či přímo jazykovou laboratoř. Ale už ze Šablon můžete udělat první krok a implemetovat technologie pro výuku jazyků.

Moderní digitální multimediální laboratoř učiní jazykovou výuku velmi intenzivní a efektivní. Každý student má k dispozici sluchátka s mikrofonem a počítač. Může jak konverzovat a pracovat s audionahrávkami (a to s vysokou kvalitou zvuku), tak s videem, textem aj. Učitel navíc využije celé portfolio podpůrných materiálů, dodávaných s jazykovými učebnicemi. Vaším prvním krokem na cestě ke změně výuky jazyků může nyní být "Robotel LIGHT".

Robotel LIGHT je řešení pro výuku jazyků, které

• je FLEXIBILNÍ
• je JEDNODUCHÉ
• je METODICKY a OBSAHOVĚ profesionálně KONCIPOVANÉ
• PODPORUJE efektivní ŘÍZENÍ VÝUKY A KOMUNIKACI

Systém lze navíc velmi jednoduše využít i pro výuku na dálku či pro hybridní výuku. Do online výuky přejdete plynule, učitel ani žáci se nemusí učit nic nového - používáte stejný systém, nástroje, cvičení, jako běžně ve třídě.

A navíc ho lze pořídit ze Šablon III

UČITEL: Nástroj, který pomůže naplánovat výukovou hodinu (notebook se sluchátky a mikrofonem + cloudová platforma Robotel + wifi připojení)

STUDENT: Nástroj, který pomůže procvičovat aktivně cizí jazyk (notebook se sluchátky a mikrofonem +  cloudová platforma Robotel + wifi připojení)

Co je ale klíčové: součástí řešení je rovněž metodicky koncipovaný obsah (pro angličtinu, němčinu či španělštinu). Úlohy se zaměřují především na rozvoj komunikačních, poslechových a výslovnostních dovedností, ale nechybí ani úlohy zaměřené na procvičení gramatických jevů.

 

S Robotel LIGHT se děti učí jazyk atraktivní, efektivní a intenzivní formou a především se procvičují v aktivním používaní cizího jazyka.

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů