Počítače v rukou žáků - SMART Digitální třída

SMART Digitální třída je první, a v současné době jediné kompletní řešení pro digitální třídu s vyřešeným propojením jednotlivých komponent, ovládáním a řízením pro učitele a jednotným komunikačním rozhraním, autorským programem SMART Notebookem.

V českých školách tento systém najdete v podobě inkluzivního modelu tzv. „digitálních hnízd“ - pracovních stanic pro malý počet žáků nebo dokonce 1-1 learning, kdy ve výuce využívá počítač každý žák.

SMART Digitální třída je balíček několika programů:

  • Pro přípravu na výuku, interaktivních cvičení a jiných aktivit pro žáky, učitel využívá autorský program SMART Notebook.
  • Pro pravidelné hodnocení a tvorbu testových otázek pracuje s nástroji SMART Response. Žáci pracují na zadaném testu svým tempem a po ukončení okamžitě na svém počítači vidí výsledky své práce.
  • SMART Sync učiteli umožňuje přehledně vést a zapojit žáky do výuky i v případě, že má každý k dispozici vlastní počítač. Jednoduše jim zasílán cvičení a úkoly, nebo odkazy na doplňující informace. Žáci pokládají otázky, diskutují se spolužáky v pracovní skupině, nebo odevzdávají vypracovaná cvičení.
  • SMART Notebook SE umožňuje žákům dělat si poznámky, hlídat termíny úkolů, ukládat a organizovat digitální obsah, tvořit zadání úkolů nebo vlastní přípravu na výuku.

V počítačové učebně díky balíčků SMART Digitální třídy počítače ožívají a vstupují přímo do výuky 

Inspirujte se v části ON-LINE VZDĚLÁVÁNÍ, kde jsme pro Vás připravili dvě videa, který SMART Digitální třídu představují.

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů