Proč být SMART lektorem

Od letošního roku spouštíme nový program pro naše SMART lektory. Jste naším lektorem nebo byste se jím chtěli stát? Přečtěte si, jaké možnosti se před Vámi otevírají.

Učitelé si pochvalují, že se na našich školení nejen naučí interaktivní tabuli (či hlasovací systém aj.) ovládat a získají technické informace, ale především, že se dozví, jak onu technologii využít ve výuce a odnáší si didaktické a metodické informace a praktické tipy. Všechna naše školení totiž vedou certifikovaní lektoři interaktivních technologií SMART, tzv. SMART lektoři, kteří jsou zároveň zkušenými pedagogy.

V současné době tým tvoří kolem stovky lektorů - učitelů z celé republiky. V rámci nového programu se můžete stát i lektory-specialisty a lektory-konzultanty. Spolupráce s AV MEDIA již dávno není jen o samotném vedení kurzů, ale o sdílení zkušeností s interaktivní výukou, testování nových technologií a podílení se na metodách jejich zapojení do výuky ve třídě...

SMART lektoři AV MEDIA

  •  Lektor interaktivních technologií SMART

    Po absolvování akreditovaného kurzu "Odborné kompetence k lektorování a mentoringu pro interaktivní výuku s ICT" se stáváte SMART lektorem. Lektoři mohou školit nabízená školení úrovně začátečník a mírně pokročilý. Mají přístup k pravidelným webinářům, které dál rozvíjí jejich lektorské kompetence a samořejmě pravidelné informace ze světa interaktivní výuky formou newsletteru a velkého letního setkání lektorů.
  • Lektor interaktivních technologií SMART - specialista
    Zkušenější lektoři se stávají specialisty. Lektorují navíc také školení pokročilé úrovně a vedou worshopy a semináře na SMART Klubech a jiných konferencích. Vedle článků zde na portále VeŠkole publikují i názorná videa.
  • Lektor interaktivních technologií SMART - konzultant
    Konzultant je nejvyšší úroveň SMART lektora. Konzultanti se věnují pokročilým a speciálním školením, připravují webináře, prezentují na SMART Klubech a jiných konferencích. Podílí se na tvorbě učebnic a metodiky. Testují nové produkty a spolupracujeme s nimi na různých speciálních projektech. Konzultanti mají možnost se s námi účastnit zahraničních veletrhů či návštěvy škol.

Interní SMART lektor (mentor)

Ne každý touží či se může stát školitelem. Mnozí se po absolvování kurzu a získání certifikátu stávají interními lektory či mentory na své škole. Jsou to hlavní propagátoři interaktivní výuky na škole. Působí aktivně pomocí workshopů na metodických schůzkách svých kolegů, pomáhají při sdílení metodiky, nastavují pravidla pro sdílení digitálních příprav. Podílí se společně s vedením školy na tvorbě strategie využívání interaktivních technologií na dané škole.

 

Staňte se také SMART lektorem - kurz již v březnu!

Abyste se mohli stát SMART lektorem, musíte absolvovat kurz "Odborné kompetence k lektorování a mentoringu pro interaktivní výuku s ICT". Jarní kurz se koná již 21. - 23. 3. v Říčanech u Prahy - podrobné informace a registrace zde

Jedná se o unikátní příležitost získat odborné kompetence a dovednosti v užívání interaktivní tabule SMART Board a dalších technologií na velmi vysoké úrovni. Jako škola získáte specialistu a garanta = interního lektora a mentora interaktivní výuky. Znásobuje se tak investice do pořízené interaktivní technologie s dlouhodobě udržitelnou podporou metodických dovedností pedagogů.

 

Těšíme se na rozvoj spolupráce se stávajícími lektory i na nové kolegy v našem lektorském týmu.

 

 

 

 

Provozovatel webu AV Media, a.s. jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro zlepšování prostředí webových stránek a pro analytické účely. Podmínky a poučení o správě osobních údajů